Pagaliau kažkas tvirto!!!!

Delsiau rašyti apie TAI daugiau nei pusmetį. Nesinorėjo apsimeluoti..

Parašysiu apie mobilų telefoną Sonim X3.20 quest Pro.

Labai pasiilgau kažko ne vienadienio, kad nenugaištų nukritęs is 20 cm ant sofos. ar prigertų ikritęs i balą. Pagaliau turiu. Mano svajonių telefonas…

Pradedam.  Aparatas tikrai didelis ir sunkus (berods 250 g). Tuoj pat surandu sena nokia 5110 palyginimui - kažkas panašaus. ;-) .

Dirbant darbą, kuriame reikalingi ypač patvarūs aparatai - tai pasirodo pats tas pasirinkimas. Jau antrą diena atbega kranistas ir sako - va čia kažką radau užmynes purve…

Žodžiu liaupses paliekam reklamai ( jei pardavėjas finansuos ;-) ).

Įspūdžiai po pusės metų.

Pokalbių registro skaitliukai apsivertė jau 4 ar 5 kartą (99 val…).
Turime senos gamybos technologijos (gamintojas teigia, kad ir kiekviena smd detale priklijuota prie plokstes, kaip senoveje ;-) ) ypatingai patvarų, ko gero nieko nebijantį (apart kūjo) telefono aparatą, kuris sugeba dirbti budejimo režime 8-9 paras (tuo pat šnekant apie 2 valandas per parą!!!). Sako kad budi iki 2 mėn. , bet nešnekant.
Galimybės pakankamai menkos, bet pilnai patenkinančios mano poreikius (tiesa su vidiniu GPS nesusitvarkiau…Softas reikalauja prijungimo prie interneto, o manoji sim atjungta).

Vienintelis rimtesnis pastebėtas trūkumas - nusitryne trijų mygtukų užrašai. O tai jau verčiai mane jaustis nejaukiai. Tiesa, dėl dažno buvimo metalo apdirbimo cechuose, atsirado metalo dulkių ant garsiakalbio. Teks vėl kompresorium papūsti.

Kas dar?  - korpusas kaip naujas, ekranas pakankamai prastai įžiūrimas saulėje. mp3 groja tik per garsiakalbį (na as ir taip neklausau, tai nera muzikinis telefonas). Radijas dirba puikiai.
Žodžiu žemai lenkiu galvą prieš gamintoją (jis beja nieko naujo neišrado, tik “nebetobulino”). Na ir PATS DIDŽIAUSIAS privalumas - super geras prožektorius.

sonimsm.gif

Vienas komentaras į “Pagaliau kažkas tvirto!!!!”

  1. assembled
    2010 rugpjūčio 01 22:38
    1

    IP67 klasė viską pasako :) Neteko dar tokio mobileko matyti. Ne veltui kaina 1,4klt.

Komentuoti