„Boston Dynamics“ pristatė pagrindinius robotų-šunų atnaujinimus

2021 02 08 19:17

Robotikos įmonė „Boston Dynamics“ antradienio pranešime spaudai paskelbė apie „Spot“ robotų-šunų linijos išplėtimą. „Spot“ robotas-šuo imasi pavojingiausių ir atokiausių darbų, galinčių išgelbėti gyvybes.

„YouTube“ stopkadras
„YouTube“ stopkadras

Debiutuojantys produktai yra savaime įkraunamas „Enterprise Spot“, „Scout“ modelis su žiniatinklio nuotolinių operacijų programine įranga ir madingos išvaizdos „Spot Arm“. Šie naujausi produktai papildys „Spot“ galimybes atlikti autonominius nuotolinius patikrinimus, duomenų rinkimą ir rankines užduotis.

Šiuo metu pasaulyje yra daugiau nei 400 aktyvių „Spot“ robotų, dirbančių pavojingomis darbo sąlygomis įvairiose pavojingose aplinkose, įskaitant naftos telkinius, kasyklas, statybvietes ir atomines elektrines.

Iki šiol „Boston Dynamics“ klientai naudojo pažangią „Spot“ autonomiją, mobilumą, valdymą, kad pagerintų operacijas, rinktų svarbiausius darbo duomenis ir pagerintų darbuotojų saugą.

Nauji „Spot“ atnaujinimai yra sukurti tam, kad klientai galėtų sukurti visiškai veikiantį, nuolatinį ir autonomišką duomenų rinkimą įvairaus nuotolio arba pavojingose darbo vietose.

Skaitykite daugiau: http://www.elektronika.lt/produktai/elektronika/76660/

Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras