Robotas „Yujin GoCart V2“ pristatys maistą senoliams ir neįgaliesiems

2016 02 23 11:54

Robotas „Yujin GoCart V2“ pristatys maistą senoliams ir neįgaliesiemsPietų Korėjos kompanija „Yujin Robot“ – robotizuotų sprendimų lyderė, pristatė „GoCart V2.0“ – antrą autonominio roboto „GoCart“ versiją, kuri padės vežioti maistą senyvo amžiaus ir neįgaliems žmonėms, esantiems sveikatos priežiūros įstaigose.

Praeitais metais komanda „Yujin Innovation Team“ dalyvavo keliuose technikos šou ir parodose, kurios vyko Vokietijoje, JAV ir Šveicarijoje. Po šių pasirodymų, kūrėjai patobulino roboto „GoCart“ versiją, kuri puikiai gelbsti žmonėms.

2015 metų pabaigoje „Innovation Team“ kartu su naujuoju robotu nuvyko į Ispaniją ir atlikto realius prietaiso bandymus. Jie vyko „Ave Maria“ fondo globojamoje įstaigoje, kur gydomi žmonės, turintys protinę negalią. Prie bandymų prisidėjo tokios kompanijos kaip „Robotnik Automation S.L.L“ ir „Robotics Institutefor Dependency“.

Bandymų metu komanda glaudžiai dirbo su įstaigos „Ave Maria“ darbuotojais ir vadovais, kad išsiaiškintų kokie yra fondo poreikiai ir kaip robotas galėtų jiems labiau pagelbėti.

„GoCart“ pasižymi naujausiomis autonominėmis navigacijos technologijomis ir mobiliais sprendimais. Robotas preciziškai lankstus, be to jį paprasta valdyti. Jis puikiai orientuojasi aplinkoje, netrukdydamas žmonėms arba kitiems objektams. Robotas, naudodamas internetą lengvai susijungia su bet kokiu prietaisu, turinčiu išmaniąją sistemą, įskaitant liftus ir automatines duris.

Inf. šaltinis: Robotika.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras