„Karma“ dronas – kitų metų kompanijos „GoPro“ naujiena

2015 12 16 08:26

Nuo 2014-ųjų vis pasigirsdavo kalbos apie kompanijos „GoPro“ kuriamą droną, o šių metų „Code Conference“ renginyje kompanijos atstovai tai patvirtino. Naujasis dronas pasirodys 2016-aisiais ir bus pavadintas „Karma“ vardu. Pavadinimas buvo paskelbtas kompanijos tinklaraštyje bei „Youtube“ svetainėje.

„Karma“ skraidyklė bus pirmasis „GoPro“ žingsnis į vartotojų klasės dronų rinką, kuri auga neįtikėtinais tempais. Viena didžiausių žaidėjų šioje sferoje, tai DJI, kaip skelbiama, iš savo veiklos jau uždirbusi milijardą dolerių ir sparčiai žengianti į „GoPro“ teritoriją – vaizdo kamerų pasaulį.

„Karma“ dronas – kitų metų kompanijos „GoPro“ naujiena

Nors dar nepaskelbta jokios aiškesnės informacijos apie „Karma“ droną, tačiau galima manyti, kad kvadrokopteris turės „4K“ kokybės filmavimo galimybę. Tiesą sakant, be drono pavadinimo, viskas ką turime, tai šiek tiek bandymų kadrų, kuriuos kompanija paskelbė dar spalio mėnesį. Būtent tuos pačius kadrus „GoPro“ panaudojo ir kalbėdama apie naująjį savo droną. Galima tikėtis, kad viskas pasikeis 2016-ųjų pradžioje, o išsamesnė informacija bus paskelbta gal net „CES“ renginyje.

Inf. šaltinis: Robotika.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras