Komisijos komentarai VII etapo projektui (papildyta)

2011 09 21 11:50

Turime trumpą Lino Svilainio, komisijos nario iš KTU, komentarą Dovydo pristatytam „Pirties valdymo elektronikos“ projektui:

Šaunu, Dovydai. 8 (gerai).
Perspėju dėl CE ženklelio – pastarasis turėtų būti paremtas dokumentuotais bandymais, dar geriau – sertifikuotos laboratorijos. Kitaip – tai apgavystė.

CE ženklelis reiškia, kad gaminys ne tik nesukuria trukdžių eteryje ir laiduose, bet ir pats yra atsparus tokiems. Kadangi tai – buities daiktas, tai reikalavimai bus griežtesni. Ar turite matavimo rezultatus?

„YE International“ atstovas:

Manau, kad valdyti tiek funkcijų turintį valdiklį tik keturiais mygtukais - nėra labai patogu. Tarkim šiuo konkrečiu atveju: ar sugebėtų perprasti valdymą žmogus, kuris pirmą kartą mato valdymo-indikacijos pultą ir neturi naudojimosi instrukcijos? Greičiausiai – nesugebės. Valdymo mygtukų kiekio mažinimas suprantamas, jei jų kiekis apribotas, pvz. labai mažais įrenginio gabaritais, arba įrenginys turi žymiai informatyvesnį indikacijos ekraną. O bendrai, tikrai geras darbas. Galiu tik pagirti Dovydą už aktyvų dalyvavimą konkurse.

Į viršų | Skyrius:   Konkurso naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

2 komentarų to “Komisijos komentarai VII etapo projektui (papildyta)”

  1. Dovydas rašo:

    Tyrimai dėl CE ženklo neatlikti, tad tai apgavystė.

    CE ženklas panaudotas norint įvertinti bendra prototipo vaizdą, įskaitant ir ženklinimą. Žinoma, tokie vaizdai viešojoje erdvėje nėra gerai, be atitinkamų sertifikatų…

Jūsų komentaras