APIE KONKURSĄ

Elektronikos, automatikos ir mechanikos komponentų katalogas internete „RSLietuva.com“ ir portalas „Elektronika.lt“ kviečia tave, Lietuvos elektronikos mėgėjau, pademonstruoti savo gebėjimus konkurse „RS stipendija“!

Daug metų dirbdami elektronikos srityje mes žinome, kokie lietuviai yra gabūs, kūrybingi ir išprusę elektronikos mėgėjai. Todėl „RS stipendiją“ „RSLietuva.com“ ir „Elektronika.lt“ įsteigė norėdami sužinoti, kuo gyvenate jūs – čia susirenkantys kūrybingi elektronikos fanai. Mes norime jūsų tarpe atrasti didžiausius talentus bei paskatinti šios įdomios srities mylėtojus dar laisviau reikšti savo kūrybiškumą.

„RS stipendiją“ kas mėnesį skirsime žmonėms, kurių išradimai, patobulinimai ar plėtotės elektronikos srityje bus geriausios. O sausį rinksime ir geriausio metų darbo autorių, kuriam atiteks pagrindinė 2000 Lt stipendija, už kurią bus galima apsipirkti „RSLietuva.com“ parduotuvėje.

Darbus vertins ne tik „RSLietuva.com“ surinkti ekspertai, atstovaujantys mokslą bei verslą, bet ir „Elektronika.lt“ skaitytojai. Tad kviečiame tave ne tik aktyviai dalyvauti pačiam, bet ir vertinti kolegų ar konkurentų darbus!

KONKURSO EIGA

Pradedant 2010 m. kovo mėn., konkurso žiuri kas mėnesį išrinks vieną ar net kelis laimėtojus:

Kitų metų pradžioje bus išrinktas finalistas, kuris bus apdovanotas už geriausią metų projektą ir pasiims net 2000 Lt „RS stipendiją“!

KONKURSO ETAPAI

Naujas konkursas vyksta KIEKVIENĄ MĖNESĮ (išskyrus sausio ir liepos mėn.). Jo etapai tokie:

Jei vieną mėnesį tau nepasisekė, patobulinęs savo projektą, gali dar kartą užpildyti paraišką ir dalyvauti kito mėnesio konkurse. Savo sėkmę gali bandyti kiek tik nori kartų, tačiau nepamiršk, kad kas kartą tavo darbas turi būti patobulintas pagal ekspertų ir kolegų išsakytas rekomendacijas. Arba projektą gali patobulinti savo nuožiūra.

Kol kas planuojama, kad konkursas tęsis iki 2010 m. gruodžio 31 d. (tačiau jei idėjų jums nepritrūks, jis vyks ir kitąmet). 2011 m. sausio mėn. bus paskelbtas viso konkurso nugalėtojas. Juo bus pripažintas geriausio 2010 m. darbo autorius. Metų nugalėtoją išrinks ta pati konkurso žiuri ir forumo dalyviai, o konkurso organizatoriai jam įteiks 2000 Lt vertės „RS stipendiją“.

Taigi, ar pasiruošęs parodyti, ką gali?