Startuoja „RS stipendija“ - konkursas elektronikams

2010 02 27 19:00

Elektronikos, automatikos ir mechanikos komponentų katalogas internete „RS Online“ ir portalas „Elektronika.lt“ kviečia tave, Lietuvos elektronikos mėgėjau, pademonstruoti savo gebėjimus konkurse „RS stipendija“!

LituojaDaug metų dirbdami elektronikos srityje mes žinome, kokie lietuviai yra gabūs, kūrybingi ir išprusę elektronikos mėgėjai. Todėl „RS stipendiją“ „RS Online“ ir „Elektronika.lt“ įsteigė norėdami sužinoti, kuo gyvenate jūs – čia susirenkantys kūrybingi elektronikos fanai. Mes norime jūsų tarpe atrasti didžiausius talentus bei paskatinti šios įdomios srities mylėtojus dar laisviau reikšti savo kūrybiškumą.

200 Lt „RS stipendiją“ skirsime kas mėnesį žmonėms, kurių išradimai, patobulinimai ar plėtotės elektronikos srityje bus geriausios. O gruodį rinksime ir geriausio metų darbo autorių, kuriam atiteks pagrindinė 2000 Lt stipendija, už kurią bus galima apsipirkti „RS Online“ parduotuvėje.

Darbus vertins ne tik „RS Online“ surinkti ekspertai, atstovaujantys mokslą bei verslą, bet ir „Elektronika.lt“ skaitytojai. Tad kviečiame tave ne tik aktyviai dalyvauti pačiam, bet ir vertinti kolegų ar konkurentų darbus.

Ar pasiruošęs parodyti, ką gali? Kurk, dalyvauk ir būk įvertintas!

P.S. Daugiau apie konkursą, jos etapus rasi skyriuje „Apie konkursą“ ir kituose šio tinklaraščio puslapiuose.

Į viršų | Skyrius:   Konkurso naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras