3 geriausi dronai, kuriuos galėsite valdyti išmaniuoju telefonu

2018 07 19 20:35

Šiuolaikinių technologijų gamintojai nuolat mums pateikia malonių siurprizų, todėl nenuostabu, jog didėja net ir kasdien naudojamų įrenginių galimybės. Naują patirtį gali pasiūlyti ir išmanieji telefonai – pasitelkiant juos, dabar galima valdyti ir vis daugiau populiarumo susilaukiančius dronus. Nors diskutuojama, ar tai geresnis sprendimas nei naudoti įrenginius, turinčius nuotolinio valdymo pultą, dažnai teigiama, jog išmanieji telefonai šiuo atveju yra kur kas patogesni ir lengviau perprantami. Tad jeigu ieškote pakankamai paprasto, tačiau funkcionalaus, išmaniuoju telefonu valdomo drono, siūlome susipažinti su keliais populiariausiais pasirinkimais.

1. „DJI Mavic Air Fly More Combo“

Tai itin profesionalūs dronai, kurie skeptikams gali įrodyti, jog išmanieji telefonai puikiai tinka net ir tokių prietaisų valdymui. Dar nepradėjus nagrinėti techninių savybių, dėmesį iš karto atkreipia itin kompaktiškas ir lankstus šių dronų dizainas – teigiama, kad sulanksčius tokį įrenginį, jis lengvai telpa net ir didesnėje kišenėje.

„DJI Mavic Air Fly More Combo“

Visgi, skirtumų tarp didesnių variantų naudodamiesi tikrai nepajausite: galėsite išbandyti 4K Ultra HD vaizdo kamerą, darysite panoramines nuotraukas ar režisuosite sulėtintus vaizdo įrašus. Galite nesijaudinti ir dėl šio gaminio saugumo – jame įmontuota kliūčių vengimo technologija užtikrins, kad be jokio streso galėtumėte mėgautis ilgu privalumų sąrašu. Tiesa, šie dronai, lyginant su kitais variantais, yra kiek brangesni, tačiau jei norisi itin kokybiško įrenginio, nesigailėsite pasirinkę tokį variantą.

2. „Ryze Tech Tello Toy“

Kaip galima suprasti iš pavadinimo, šie dronai yra kur kas paprastesni (ir atitinkamai gerokai pigesni) nei prieš tai minėtas variantas. Visgi, tai tikrai nereiškia, jog neverta jų išbandyti: jei baiminatės dėl savo valdymo įgūdžių, šie DJI remiami dronai užtikrins, kad apie tokius rūpesčius galėtumėte pamiršti. Tai viena iš priežasčių, kodėl jis tinka ne tik patyrusiems suaugusiems, bet ir pradedantiesiems paaugliams.

„Ryze Tech Tello Toy“

Be paprasto valdymo, jis turi ir daugiau naudingų savybių: perduoda pakankamai ryškų vaizdą, puikiai tinka naudojimui kambaryje ir dėl savo stabilumo gali užfiksuoti puikios kokybės nuotraukas bei vaizdo įrašus. Tad jeigu kol kas ieškote paprastų, tačiau kokybiškų drono funkcijų, pirmai pažinčiai tai bus vienas geriausių pasirinkimų.

3. „Parrot Airborne Night Blaze“

Tai dar vieni, pakankamai paprasti dronai, kurie geriausiai tiks norintiems smagiai praleisti laiką bei iš arčiau pažinti šių įrenginių galimybes. Be to, būtent šis modelis turi unikalią funkciją, leidžiančią išbandyti ir skrydžius tamsoje – ryškiai šviečiantys žibintai užtikrins, jog dėl to nauja patirtis bus tik dar įdomesnė! Tiesa, kameros galimybės galėtų būti kiek geresnės, tačiau jei prioritetą teikiate paprastam, lengvam valdymui, tvirtam dizainui ir ieškote įrenginio smagioms neįpareigojančioms pramogoms, šio drono funkcijos turėtų visapusiškai pateisinti Jūsų lūkesčius. Tiek šis, tiek kiti dronai parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje.

„Parrot Airborne Night Blaze“

Tai tik keli paprastą valdymą turintys dronai, kuriems pravers ir išmanieji telefonai – atidžiau susipažinę su šių prekių asortimentu, jų tikrai surasite ir daugiau. Visgi, renkantis vertėtų atkreipti dėmesį ir į kitas specifikacijas, tokias kaip maksimalus veikimo atstumas ar skraidymo laikas – tuomet būsite tikri, jog naujasis įrenginys iš tikrųjų pateisins visus Jūsų lūkesčius.

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras