„GoPro“ pristatė pirmąjį droną „Karma“

2016 10 24 21:31

„GoPro“ fanai laukė naujojo drono „Karma“ pristatymo nuo 2015 m. gruodžio, kai kompanija paskelbė, kad kuria naują produktą. Dar daugiau kalbų sulaukė „GoPro“ sprendimas nukelti „Karma“ pristatymą iš vasaros į vėlyvą rudenį.

„GoPro“ vadovas Nicholas Woodmanas naująjį „Karma“ pristatė pompastiškame renginyje, sukvietęs šimtus verslo pasaulio ir žiniasklaidos atstovų.

„Labai didžiuojamės galėdami pristatyti „Karma“. Tai – daug daugiau negu paprastas bepilotis. Naująjį produktą naudoti labai paprasta, todėl net pradedantieji netruks suprasti jo subtilybes. Ir visa tai tik už 799 JAV dolerių“, – sakė N. Woodmanas.

Woodmano teigimu, „Karma“ išpildo kompanijos pažadą – gražiausias ir svarbiausias gyvenimo akimirkas užfiksuoti kokybiškai ir paprastai.

„GoPro“ pristatė pirmąjį droną „Karma“

„Hero5“ automatiškai nuotraukas sukels į vartotojo „GoPro Plus“ paskyrą, todėl kadrus bus lengva retušuoti ir jais dalintis.

„Karma“ yra sulankstomas, todėl užima mažai vietos ir telpa mažame dėkle. Į komplektą įeina nuotolinio valdymo pultas. Visos drono detalės keičiamos.

Funkcinių elementų jame nedaug – du kreiptukai skrydžio kontrolei ir trys mygtukai, įskaitant nuotolinio valdymo pulto įjungimo/išjungimo ir drono sugrąžinimo į išvykimo tašką komandos mygtukus.

Kiti nustatymai atliekami naudojant 5 colių jutiklinį ekraną. Baterija leidžia jam veikti iki 4 valandų. Didžiausias drono greitis – 15 m/s (54 km/h), skrydžio diapazonas lygus 1 km.

„GoPro Karma“ gali dirbti su kameromis „Hero5 Black“, „Hero5 Session“ ir „Hero4 Black/Silver“.

Inf. šaltinis: Robotika.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras