„WowWee REV“ – lenktyninės mašinėlės su dirbtiniu intelektu

2016 01 22 16:24

Kompanija „WowWee“ pristato REV – robotizuotas mašinėles, kurios sukurtos specialiai lenktynėms. Robotizuoti automobiliukai valdomi išmaniajame telefone įdiegta programėle.

Kiekviena REV mašinėlė sugeba mąstyti ir kovoti už save. Į šiuos prietaisus integruota technologija „Beacon Sense“, firminė GPS sistema, kurios dėka mašinėlės puikiai orientuojasi aplinkoje ir veikia savarankiškai. O programinės įrangos dėka REV moka gudriai aplenkti savo priešininkus.

„WowWee REV“ – lenktyninės mašinėlės su dirbtiniu intelektu

REV gali važiuoti bet kokiu lygiu paviršiumi, joms nereikia specialios platformos. Lenktynėse gali dalyvauti iki 12 žaidėjų.

Į kiekvieną „REV Starter Kit“ komplektą įeina specialios dvi transporto priemonės. Tereikia parsisiųsti nemokamą programėlę į savo išmanųjį telefoną, kuriame yra programos „iOS“ arba „Android“ ir paleisti mašinėles autonominiu režimu.

Žaidėjai gali lenktyniauti su savo REV mašinėlėmis, naudodami net kelis režimus: „Pasivyti“, „Aplenkti“ ir „Važiuoti greta“.

Kompanijos „WowWee“ sukurtų robotizuotų mašinėlių TEV komplektas kainuoja – 159,99 dolerių. Komplektą sudaro: dvi transporto priemonės, aksesuarai, pakrovimo prietaisas ir išmanios rampos.

Inf. šaltinis: Robotika.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras