Dirbtuvės Vilniuje: naujų produktų vystymas ir gamyba Azijoje

2015 11 17 17:01

Lapkričio 19 d., ketvirtadienį, „HWTrek“, „Blue Ocean Robotics“ ir „Civitta“ kviečia užsukti į dirbtuves, skirtas naujų produktų kūrėjams, turintiems produkto idėją ar prototipą ir ieškantiems geriausių būdų gamybai.

Dirbtuves ves Martin Feuerhahn, „HWTrek“ projektų mentorius, turintis 20 metų patirtį IT ir CE produktų vystymo, gamybos ir pardavimų patirtį Taivane, Honkonge, Singapūre ir kitose Azijos šalyse.

„HWTrek“ jau yra padėjusi virš 500 projektų iš viso pasaulio rasti tinkamus gamintojus ir rinkos specialistus gamybos plėtrai.

„Ypač kviečiame smulkios elektronikos gamintojus, IT jaunimą, kurie kuria smagius prietaisus, nedidelius robotukus ar panašią inovatyvią įranga. Tokios naujos idėjos, kaip KTU sukurta „Išmani nosis“, padedanti užuosti sugedusius mėsos produktus, ar telefonui skirta programėlė žvejams, kuri padės aptikti žuvį, yra svarbūs nauji produktai, galintys atrasti savo auditoriją visame pasaulyje. Tai puiki galimybė gauti individualių patarimų ir rinkos įžvalgų“, – sako dirbtuvių organizatoriai.

Renginio pradžia – 9.30 val., Gedimino pr. 27, Vilnius.

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras