Kaip išsirinkti robotinį dulkių siurblį?

2015 02 19 18:10

Robotas, kuris padėtų tvarkytis buityje, skamba lyg mokslinės fantastikos filmo idėja, tačiau nuo pasirodymo 2002-aisiais, robotiniai siurbliai vis labiau veržiasi į mūsų namus. Nuo gamintojų siūlomų robotų įvairovės raibsta akys. Vartotojams siūloma įvairių tipų ir funkcijų prietaisų. Portalo ottawacitizen.com autorė Lisa Evans ir buitinės robotikos ekspertė Julie Gendron pataria, koks robotinis dulkių siurblys geriausiai tiktų jūsų namams.

Robotiniai dulkių siurbliai geba įvertinti kambario švaros būklę, susiurbti dulkes, plaukus, pašalinti purvą, nuspręsti, kurioms kambario vietoms reikia papildomo valymo, taip pat savarankiškai išvengti kliūčių bei įkrauti savo elementus. Šie prietaisai tampa vis populiaresni dėl savo patogumo. Kol robotas užsiima namų švarinimu, jūs galite skirti laiko savo mėgstamai veiklai.

Kaip išsirinkti robotinį dulkių siurblį?

Profesionalių ir namams skirtų robotinių technologijų platinimu užsiimančios įmonės „RobotShop Canada“ viceprezidentė Julie Gendron teigė, jog mums kur kas mieliau praleisti laiką bendraujant su savo šeima ir draugais, nei užsiimant namų ruoša.

Jeigu planuojate įsigyti vieną šių robotinių pagalbininkų, štai jums keletas patarimų, į kuriuos aspektus derėtų atkreipti didžiausią dėmesį.

Skaitykite daugiau: http://www.elektronika.lt/patarimai/elektronika/48656/.

Inf. šaltinis: Robotika.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras