Šiuolaikiniai vejos pjovimo robotai: jų galimybės iš arčiau

2014 08 12 16:33

Technologijos.lt portalui jau tapo tradicija kiekvienais metais pasižvalgyti po buitinių robotų rinką ir pasidomėti, kokios gi realios technologijos prieinamos paprastam pirkėjui. Tuo labiau, jog robotų technikos mokslo pasiekimų tikrai netrūksta – apie visokiausius išradimus skelbiama nuolatos, tad įdomu, kaip šie mokslo pasiekimai realiai keičia ne pavienių laboratorinių robotų galimybes, bet tų, kurie gali būti pritaikyti buityje ir jau yra prekyboje.

Kas naujo ir įdomaus buitinių robotų rinkoje paklausėme elektroninę parduotuvę roboshop.lt valdančios įmonės UAB „Algoritmika“ direktoriaus, informatikos mokslų daktaro Tomo Anbinderio. Pasak jo dėmesio vertų produktų tikrai yra ne tik mokslinėse laboratorijose, bet ir prekyboje. Lietuviai ypač pamėgo patikimus ir funkcionalius naminius robotus – dulkių siurblius, o nuo jų neatsilikti bando robotai langų plovėjai ir vejapjovės.

Šiuolaikiniai vejos pjovimo robotai: jų galimybės iš arčiau

Apie buitinius robotus – dulkių siurblius jau rašėme, kaip ir apie langų plovėjus, tad šį kartą norisi susipažinti su naujo tipo robotu.

Skaitykite toliau: http://www.elektronika.lt/straipsniai/elektronika/46091/

Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras