Robotų konstravimo pamokėlės - mokykis iš geriausių!

2009 11 18 08:53

Pirmą kartą Lietuvoje organizuotų tarptautinių robotų kovos nugalėtojai dalinsis savo žiniomis apie robotų konstravimą. Nemokamose pamokose galės dalyvauti visi norintys. Į robotų konstravimo pamokėles kviečiame lapkričio 19 d. 17 val. Klaipėdos mokslo ir technologijų parke (KMTP).

Robotas savo rankomis – lengvai!

„Nusipirkti gamykloje surinktą robotuką gali kiekvienas, tačiau ne dažnas gali pasigirti galįs sukonstruoti jį savo rankomis. Tikimės pritraukti kūrybingo ir inovacijomis besidominančio jaunimo. Neabejojame, kad technika besidomintys jaunieji kūrėjai vėliau taps puikiais savo srities specialistais ir padės Lietuvoje populiarinti novatoriškas idėjas ir technologijas“ , - sakė KMTP direktorė Roma Stubrienė.

Pamokėlėse bus teikiama ir praktinės, ir teorinės žinios, padėsiančios suprasti robotų konstravimo subtilybes. Teorinėje dalyje bus nagrinėjama, kokių žinių bei pasiruošimo reikia norint sukonstruoti sumo kautynių robotą. Praktinėje dalyje dalyviai susipažins su jau sukonstruotais robotais, išmoks jų pagaminimo paslaptis.

Robotus konstruoti padės: Vitalij Rodnov, Egidijus Vedeikis, Dmitrij Fiodarov.

Projekto rėmėjai: Klaipėdos mokslų ir technologijų parkas; „IRobot“.

Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Į viršų | Skyrius: Mūsų naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Vienas komentaras to “Robotų konstravimo pamokėlės - mokykis iš geriausių!”

  1. haris rašo:

    gaila kad nera vilniuje

Jūsų komentaras