Skelbiame konkursą „O ką moka tavo „Roomba“?“

2008 11 01 21:05

Skalbimo mašina yra sukurta skalbti drabužius. Skrudintuvas yra sukurtas kepti duoną. „Roomba“ dulkių siurblys yra sukurtas valyti grindis…. Palaukite, tai tik dalis tiesos! „Roomba“ yra kitoks. Tai - ateities vizija. Tai - prietaisas, kuris gali ne tik atlikti savo tiesioginę funkciją, bet ir būti modifikuojamas savo šeimininkų. Tai - ideali platforma robotų konstruktoriams ar tiesiog besidomintiems elektronika. Jūs galite išmokyti jį įvairių triukų. Jis gali netgi tapti jūsų draugu. Taigi, leiskite paklausti: „O ką moka tavo „Roomba“?“.

iRobot“, „Baltic Robot Sumo“ ir „Elektronika.lt“ skelbia konkursą, kurio tikslas - sugalvoti įdomų (nebūtinai naudingą) „Roomba“ pritaikymą.

Konkurso prizą sudaro „Roomba 560“ siurblys ir „ControlBox“ (jei nugalėtojas dėl objektyvių priežasčių negalės pats jo pasigaminti) .

Roomba 560

Konkursas vyksta dviem etapais: vienas mėnuo (iki lapkričio pabaigos) yra skiriamas idėjų pateikimui, po to nustatomas nugalėtojas ir skiriamas dar vienas mėnuo idėjos realizavimui. Nugalėtoją nustato „iRobot“ ir „Baltic Robot Sumo“ atstovai. Nugalėtojas pasirašo sutartį, pagal kurią įsipareigoja per vieną mėnesį nuo prizo gavimo dienos įgyvendinti savo idėją ir pristatyti filmuotą medžiagą konkurso organizatoriams. Po filmuotos medžiagos pristatymo nugalėtojas tampa „Roombos“ savininku, kitu atveju, po mėnesio nuo prizo gavimo dienos, jis privalo grąžinti nesugadintą prizą konkurso organizatoriams.

Visą reikalingą informaciją (detalias taisykles, sąlygas, pavyzdį, rekomendacijas, sutartis) rasite atsisiuntę dokumentų archyvą. Idėjas galite pateikti el. paštu robotai@elektronika.lt. Jas taip pat skelbsime „Elektronika.lt“ portalo naujienose.

Paminėtu el. paštu taip pat galite kreiptis dėl konsultacijų, jei turėsite papildomų klausimų konkurso rengėjams arba, jei reikės, kokios nors papildomos informacijos apie „Roomba“.

Tad linkime būti išradingiems ir kūrybingiems, dalyvauti šiame konkurse ir taip įsigyti robotizuotą „augintinį“!

Įdomi susijusi informacija: Valdyk savo „Roomba“ mobiliuoju telefonu.

„Girtas“ robotas „Roomba“:

Į viršų | Skyrius: Mūsų naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras