Reik forumo ?

2007 10 08 20:36

Pastebejau kad tik komentarose galima susirasyti pasitart paklaust ar pan o bitei plius 1 tema tiktai …. galeciau pakurti foruma phpBB savo hoste ir ideciau linka i ji kaip manot ar reikalingas forumas?

Į viršų | Skyrius: Mūsų naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

10 komentarų to “Reik forumo ?”

  1. rodman rašo:

    ar bitepliuso neuztenka?
    man asmeniskai butu nepatogu keliuose forumuose sedeti. tuo labiau, kad bitepliuse musu tema jau pakankamai ilgai gyvuoja, per pusantru metu virs 40000 apsilankymu. visai neblogai. geriau viena gyva tema, negu mires forumas.

  2. elektronix rašo:

    nu td nors reiktu idet tesigine nuoroda i tema

  3. rodman rašo:

    kolega, nemiegokite. nuoroda jau seniai yra :)

  4. jauler rašo:

    ai aš manau, kad forumas nėra būtinas, nes jau ir taip yra ir bitėje (nors pats ten nesilankau… ) ir elektronika.lt… pakanka tų forumų.

  5. error rašo:

    Manau, kad tikrai nereikia papildomo forumo - pakanka Bitės ir Elektornika.lt (žr. nuorodas šone), o čia komentaruose apie konkretų projektą pakalbėti - galimybė yra.

    Jei reikėtų uždaro forumo, visada yra galimybė tai padaryti Elektornika.lt forume (galimas ir uždaras), kaip antai E-Kaunas.

  6. error rašo:

    Beje, manau galime improvizuoti, kaip dabar padarė Elektronix. Padarysiu tiesiog skyrių “Pasitarimas” ir, jei yra tema pokalbiui - ji formuluojama, kaip antai šis įrašas, o visa diskusija vyksta, kaip ir forume - šiuo aveju - komentaruose. Manau, visai neblogai?

  7. elektronix rašo:

    jo komentarai visai kaip mini forumas

  8. dantas rašo:

    savo laiko buvo uzkurtas ir robotu forumas. JAU MIRE :)

  9. elektronix rašo:

    net nzn kad buva toks :D

  10. rodman rašo:

    buvo buvo :)