LY1GP

Aistra gyventi…

pLIUS mINUS

Blaškausi valdydamas šitą blog’o sistema. Įsiloginęs niekaip negaliu vienu paspaudimu grįžti į savo svetainės pradžią, o ten nuėjęs turiu eiti į Administruoti ir tik tada galiu rašyti. Kodėl paprasti dalykai gyvenime tampa tokiais sudėtingais? Bet apie tai kitą kartą.

Dabar turiu naują temą. Ar pastebėjote, kad aplink nieko nebūna tik balta ar tik juoda, tik gera ar tik bloga. Tik nereikia čia fizikinių pamastymų apie pusiausvyrą, čia ji ne prie ko. Tai, kad ir pačiame tragiškiausiame dalyke galima įžiūrėti teigiamų pusių, o išsipildžiusioje svajonėje yra truputis “druskos”, verčia grįžti prie pradžių pradžios - BigBang’o. Akivaizdu, kad būtent tada susiformavo gera ir bloga, vienu metu, būtent tada, kai atsitiko tai, kas neįvertinama šitomis kategorijomis - mes niekada nesužinosim ar tos trilijonosios sekundės dalys buvo blogai ar gerai.
“Pradžioje buvo žodis” - šita frazė irgi neturi vertinimo, visas kitas biblijos tekstas turi.

Kodėl pradėjau apie tai? Aš nesuprantu daugumos žmonių, daugelis jų mano. kad jiem nesiseka, kažkas trukdo, jie nieko negali ir apskritai viskas aplink yra š. Tiesiog taip nebūna. Būna sunkių akimirkų, bet jos neamžinos. Pasižiūrėkite aplink, jūs surasite šimtus, tūkstančius priežasčių, dėl ko verta gyventi, verta džiaugtis ir laukti rytojaus. Reikia vertinti kiekvieną akimirką, kiekvieną veiksmą.

Kažkada dar parašysiu apie “Arbeit machts frei”, o dabar tik tai, kad prasmingas judesys yra vienas kelių pajusti, kad gyveni. Padaryk kažką malonaus savo artimui!

4 Comments so far

  1. ***** liepa 23rd, 2006 13:10

    Kad sugrizt i pradzia paspausk ant LY1GP, virsuj, po baneriu. Jei nepatogu, isimesk i nuorodas linka :}
    Reik biski prie sistemos iprast..

    o siaip…
    man atrodo, kad..
    kad nera to blogo, kas neiseitu i gera.. TIK
    jei pastebejote, KAD
    jei nori kazko gero, jei BUS kazko gero, dazniausiai bus kazko ir blogo.. tenka pakenteti kad tas kazkas gero nutiktu.. aisku nebutinai vienas didelis blogis reiks viena dideli geri.. bet kaip bebutu keista sitame pasaulyje, bet..
    bet.. yra pusiausvyra..
    ir del tos pusiausvyros mes turime mirti.. anksciau ar veliau.. gaila..
    bet…
    o jum vaikystej, paauglystej, nebuvo tokiu akimirku, kad atrode, kad TAI JAU KAZKADA BUVO.. kad atsimenate sia akimirka?
    ir tai vercia susimastyti..

  2. ERROR liepa 23rd, 2006 14:42

    Galima pasidaryti 2 naršyklės langus ir patogiai tvarkytis.

  3. Paulius J. liepa 25th, 2006 0:28

    Gal dažnas reiškinys dejavu. Vieni sako, kad tai yra sapnuotos akimirkos, kiti, kad atsitiktiniai prisiminimai iš praėjusio gyvenimo, o treti tik tyliai mąsto. Kaip yra ištikro nežinia.

  4. ERROR liepa 25th, 2006 1:22

    Tai vadinasi Déjà Vu :)

Leave a reply