LY1GP

Aistra gyventi…

Tortas

Tai apie ką aš čia..? A, pastarosiom dienom tempas nežmoniškas (ar nežmogiškas?), nesakyčiau, kad negaliu susidoroti, bet vakare labai sunku, o miego dar labiau norisi.

Bėgant iškilo mintis - kur yra žmogaus vaizduotės riba. Ką mes dar galime įsivaizduoti, o ko ne… Atrodytų, kad gali viska, bet čia kaip šachmatų partijoje - vieną ėjimą į priekį gali numatyti, gali du, o daugiau…? Va va. Beje mano rezultatai šachmatais vs. Palm m100 - 6 pralaimėjimai, vienos lygiosios ir vienas laimėjimas. Gėda žiauriai, bet teisinuosi, kad mažam ekrane ne viską pastebiu.

Dar vienas dienos kabliukas - kas geriau: dovanoti praktines dovanas, ar dovanoti dovanas “dlia dushi”. Aš mėgstu praktiškas, bet ypač praktiškos - pinigai man varo neviltį. Atrodo gavai, o kaip ir negavai.

Pradedu galvoti apie antenų ūkio klausimus. Reik baigti kopėčias ir lipti ant stogo. Matyt, kai lauke bus -24C būsiu susiruošęs.

3 Comments so far

  1. Gyvatuke liepa 20th, 2006 22:23

    Gal daugiau lametum ,j ei zaistum ne vairuodamas? :D
    Ai su tom dovanom.. geriausia dovanot tai, ko norimi ir gauti ta, apie ka ilgai galvoji bet nedristi isigyt.
    O aplamai geriausia, kai bent pasveikint nepamirstama, bet deja, bega laikas, atmintis slubuot pradeda…

  2. Gyvatuke liepa 20th, 2006 22:25

    ai, pasiruoši tikrai greičiau, kai bus jau ne -24, o -34, bet lauksi kol atsils iki -24 Nes kaip matome klimato atsilimas akivaizdus, o jo pasekmes kraupios.

  3. ERROR liepa 21st, 2006 17:04

    Na, aš čia ne į temą, bet galėtum pasirašyti apie save :) Yra ten “Apie” puslapis toks (http://blog.elektronika.lt/ly1gp/apie/).

Leave a reply