LY1GP

Aistra gyventi…

Rimčiau

Baisiai užsidegęs Palm’ais. Priežastis neaiški. Turbūt, kad naujovė bent jau mano gyvenime. Ir ne bet kokia. Dabar jau nelabai suprantu, kaip anksčiau be jos gyvenau…

Visada maniau, kad delninukai nereikalingas daiktas, puse jų funkcijų yra telefone, kita apskritai niekam neįdomi. Klydau. Šveicariškas peilis dažnai yra vertingas, bet tik ne kasdieniniame gyvenime. Taip ir čia. Galėčiau palyginti, kaip filmų žiūrėjimą per kompa. Įmanoma, bet ar malonu? Ne. Tataigi.

Ieškau geresnio Palm’o, nei mano m100. Sunkus kaip gyvenimas pasirinkimas tarp kainos ir funkcionalumo - per keleta dienų nepriartėjau prie sprendimo nė per plauką.

Hamradio aparatūros nebuvau įsijungęs jau pora savaičių ir iki Hamfesto neįsijungsiu. Beje visus, kas žino, ir kas nežino, kas yra mėgėjiškas radijo ryšys, kviečių į renginį: http://www.lrmd.lt/hamfest/ paprastai būna labai smagu.

1 Comment so far

  1. Gyvatuke liepa 20th, 2006 22:16

    Aš irgi maniau, kad tai niekam nereikalingas daiktas ir jau tikrai niekada jo nereikes.. na gal kaip ir RSS.. ai gal kaip ir nemažai kitų dalykų gyvenime.. atrodo neįdomu, nereikia, nesąmonė, o kai susiduri su tuom, nuomone pasikeičia ir iš esmės .
    Tam psl po zemelapiu desinej 5ta trobele juokinga labai :)

Leave a reply