Paypal sąskaitos atidarymas

2011 10 17 22:45

Gavau keleta prašymų parašyti apie Paypal ir ebay. Tad trumpai pradėsiu nuo svarbiausio dalyko, kurio jums reiks norint pirkti ebay ir kitose daugelyje užsienio e-parduotuvėse - tai Paypal sąskaitos.

Visų pirma ko mums reikės. Svarbu turėti tinkamą banko kortelę. Debetinės kortelės tam netinka. Reikia būtinai turėti kreditinę kortelę. Neturintiems yra man žinomos 2 išeitis: iš Swedbanko pasiimti Visa Web kortelę (ji siūloma ZOOM programoje), arba iš seb banko Visa Virtuon. Pats turiu Visa web ir ją esu prisirišęs prie paypal sąskaitos.

Kortelės pagaminimas banke trunka apie savaitę laiko.

Tad ką toliau daryti, jau turint veikiančią, tinkamą banko kortelę:

1) Eiti į www.paypal.com.

2) Pasirenkame Sign Up (Kairėje pusėje).

3) Pasirenkame šalį - Lietuva, o kalbą pagal save (toliau viskas tiks, jei jūs būsite pasirinkę Anglų kalbą). Bei paspaudžiame get started šiame stulpelyje: For individuals who buy and sell online.

4) Toliau pildomę savo asmeninę informaciją. Svarbu viską pildyti tiksliai, su tikrais duomenimis, antraip, sąskaita gali būti neaktyvuota, bei taip pat, ebay pardavėjau prekes dažniausiai siunčia paypal nurodytu adresu. Nenaudokite Lietuviškų simbolių, aš asmeniškai gatvę, rajoną ir kt santrumpas naudoju angliškas: street, district ir t.t.

Apačioje svarbu tinkamai užpildyti turimos banko kortelės duomenis: kortelės numerį, kortelės galiojimą laiką, bei CSC numerį. Pastarasis ant visa web kortelės yra antroje pusėje užrašytas (paspauskit what is it, ir jums parodis kur ant kortelės jo ieškoti).

Kai tai užpildom, spaudžiate agree and create account.

5) Sąskaita jau sukurta. Reikia atsijungti iš sistemos, bei vėl prie jos prisijungti. Berods turėtu tada paprašyti pasirinkti ir atsakyti į 2 apsaugos klausimus, kurie bus naudojami užmiršus slaptažodį.

6) Paypal, jei teisingai pririšote kortelę, nuo jūsų banko sąskaitos nuims 1.5 Euro sumą, kurią vėliau galėsite panaudoti pirkdami ką nors.

7) Toliau, kad galėtumėte pilnai naudotis paypal paslaugomis, jums reiks patvirtinti savo adresą, bei patvirtintį banko kortelę.

8) Pagrindiniame lange jums rodis ką turite padaryti. Čia paspauskite confirm e-mail. Atsidaris naujas langas, jame turėsite paspausti nurodytą nuorodą. Tuomet eikite į savo elektroninio pašto dėžutę (kurią nurodėte registravimosi metu), atsidarykite gautą laišką iš paypal ir paspauskite ant prašomos laiške nuorodos.

9) Toliau, jums pagrindiniame lange lieka pasirinkti finish expanded use enrollment.  Jums reiks prisijungti prie savo elektroninės bankininkystės sistemos (mano atveju Swedbank), nueiti į mokėjimų išrašus, bei pasirinkti duomenis, apie paskutinį mokėjimą, skirtą paypal, kuris nuskaičiavo 1.5 Euro sumą nuo sąskaitos.

Matysite kažką panašaus xxxx Paypal “Expuse  **********(-1.5 Eur)

Jums reikia įsidėmėti būtent pirmus 4 skaičius, prieš užrašą paypal, ir šiuos skaičius įrašyti paypal lange, kur prašo  finish expanded use enrollment.

10) Jeigu viskas tvarkoje, įsijungus pagrindinį paypal puslapį, prie savo vartotojo vardo turėtumėte matyti užrašą verified.

Tai matant, reiškias paypal sąskaita veikia ir galima pradėti pirkti :)

Kiek pamenu pats (registravausi senai, gal prieš 3-4 metus), man kortelės patvirtinimas truko ne vieną dieną kažkodėl. Bet po kelių dienų statusas pasikeitė į verified.

Jei turėsite kokių klausimų - užduokite juos komentaruose, pasistengsiu į juos atsakyti. Straipniuko nutariau neįliustruoti nuotraukomis, nes viskas labai elementaru.

Į viršų | Skyrius: Bendra | Autorius: Donatas Stanionis | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

8 komentarų to “Paypal sąskaitos atidarymas”

  1. zigzagas rašo:

    Reiks ir man susikurt, tik vis neprisiruošiu :D Beje detali ir nuosekli info ;)

  2. Donatas Stanionis rašo:

    Naudingas dalykas.
    Jei kils kuriant kokių nors klausimų - gali kreiptis, kuo galėsiu tuo padėsiu.

  3. aura rašo:

    uzblokavau ebay pries puse metu, nes nesumokejau 80lt mokesciu uz parduotas prekes,tuo metu saskaitoje buvo 30lt, bet ju nenuskaite. susikuriau nauja ebay ir leido isleist tuos 30 lt is paypal. paypalo atrodo neuzblokavo, rodo verified. jei priregistruociau nauja web kortele (senosios pasibaige galiojimas)prie to pacio paypal ar neiskaiciuos man tu 80lt kai bus saskaitoje pakankamai pinigu?

  4. Donatas Stanionis rašo:

    Dėl šito sunku ką atsakyti. Sukčiauti niekam nerekomenduoju, tad mano vienintelis patarimas būtu susisiekti su ebay ir susimokėti reikiamus mokesčius…

  5. arunce rašo:

    sveiki.kazkada per paypal uzsisakiau tv paketa ziurejimui.tai dabar atskaiciuoja automatiskai kas menesi.kaip panaikinti ta automatini rezima,kad nebeatskaiciuotu daugiau is mano saskaitos.aciu

  6. Donatas Stanionis rašo:

    Sveiki.
    Reiktu čia jau žiūrėti kas ten konkrečiai per tv paketas ir kas jo savininkai. Matyt čia jūs sudarėte abonentinę sutartį su jais kažkokią ir įtariu, kad ją nutraukti, tai reikia kreiptis į paketa savininkus/tiekėjus.

  7. jolanta rašo:

    Labas, turiu beda, uzregistravau saskaita paypal, prisijungiau prie ebay, issirinkau prekes ir kai bandau atlikt mokejima man neleidzia.
    kai ieinu i paypal man raso :
    “You recently hit your PayPal sending limit and had your payment declined, but this is easy to fix. Lift limit.”
    tai ka man dabar daryti? praso jie manes siusti jiem tapatybes dokumenta, gyvenamos vietos…viska ka sako ta ir daryt?

Jūsų komentaras