www.mopedas.ten.lt

2011 10 06 22:39

Noriu trumpai pristatyti vieną geriausių forumų (o galbūt ir vienintelį šiuo metu veikianti), kuris specializuojasi išimtinai mopedų srityje.

Šį forumą rasite adresu: www.mopedas.ten.lt

Lietuviškas mopedų gerbėjų forumas startavo 29 02 2008. Visus mus subūrė, bendri interesai motorinei dviratei technikai. Tuo metu dar buvome ganėtinai jauni, o forumas atrodė tuščias. Per ilga laiką įsivažiavome, suaktyvėjome, forumą papildėme naudinga informacija, pasidalinome ir padėjome vieni kitiems. Prie mūsų prisijungė įdomių narių, su rimtais projektais. Laikui bėgant vieni išėjo, anot jų išaugę, kiti atėjo. Tačiau pagrindinių senbūvių branduolys nuo to laiko išliko nepakitęs, nes jie visad liks neabejingi mopedams. Šiuo metu, mes galime pasigirti aktyvumu, nors kartais ir pasitaiko nesutarimų, narių pasipiktinimų, dėl nuobaudų jiems, tačiau mūsų kredo - svarbu kokybė, o ne kiekybė, palaiko šį forumą rimtą ir patrauklų daugeliui narių. Mopedų forumas tiek apsilankymu, tiek forumo įvertinimu, yra tarp aukščiausių vietų www.ten.lt puslapių sistemoje.

Tad visus, kurie taip pat neabejingi mopedams, kviečiu prisijungti prie mūsų virtualios bendruomenės.

Į viršų | Skyrius: Naudingi puslapiai | Autorius: Donatas Stanionis | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

3 komentarų to “www.mopedas.ten.lt”

  1. Justinas rašo:

    Sveikas,
    Nuorodas blogai dedi. Kai įdedi bent jau pats patikrink ar veikia.
    Sėkmės.

  2. Donatas Stanionis rašo:

    Sveikas.
    Dėkuj, kad pranešei. Kažkaip matyt ne ta ką reikėjo nukopijavau. O dar dabar palūžusi blogo sistema kažkodėl, neduoda įdėti hiperlinko, tad dabar palikau tik užrašą, bet interaktyvios nuorodos tiesioginės.

Jūsų komentaras