Siuntinys iš ebay

2010 01 03 15:16

Gavau ką tik pora siuntinukų iš ebay.

Pirmasis tai gruodžio 19 dieną nusipirktą kompiuterio LED lemputė. Šį daiktą pirkti jau kuris laikas galvojau, kadangi dirbu vakarais, nepatogu rinkti tekstą nematant klaviatūros. Lietuvoje kiek teko matyti, kainos šių daiktų man pasirodė švelniai tariant juokingos (nuo 20 Lt, gal kur nors yra ir pigiau). Ir tik teko matyti tik vieno LED lemputes, kurios šviečia labai jau į vieną tašką. Todėl nutariau pažiūrėti ką gero siūlo patys Kiniečių gamintojai.

Ir štai iškart pastebėjau vieną man patinkanti daiktą:

LED lempa

Tai 10 LED lemputė.

Štai kaip ji atrodo gyvai:

LED

Apšvietimo pilnai manau pakanka. Lemputė pravers ir vietoj mažos stalinės lempos. O visa tai kainavo tik 1,99 USD už lemputę ir 1,59 USD už siuntimą. Apytiksliai 8,50 Lt. Siuntimas užtruko 13 dienų (buvo gauta jau gruodžio 31 d., bet tik šiandien pasiėmiau).

Antrasis siuntinys, tai PSIDIUM GUAJAVA, guavos vaismedžio sėklos. Guava natūraliai auga amerikos žemyne ir regis Indonezijoje. Tai medelis savo išvaizdą primenantis mūsiškę obelį, kartais net vadinamas amerikinę obelimi. Žinoma šie medžiai lietuvos klimate niekaip negali augti lauko sąlygomis. Auginsiu vazone kambaryje. Šiaip šis augalas bus skyrtas gyvalazdžių maistui. Nes žiemos metu yra be galo sudėtinga jas auginti dėl maisto trūkumo.

Guavos medis

Štai sėklos kurias gavau:

Psidium guajava

Sėklos atsiejo 1,99 + siuntimas 1,90 USD ( apie 9,50 Lt). Siūsta iš Malaizijos. Pakelyje yra iš viso 24 sėklos. Tikėkimės jog daigių bus didesnė dalis. Tiesa sakant su jomis buvo šiokių tokių problemų. Jas nusipirkau lapkričio 22 dieną. Buvo parašytą, jog jas gausiu po daugiausiai 23 dienų, tačiau negavau. Pranešus pardavėjui, jis išsiuntė pakartotinai. O štai gruodžio 31 d. vis dėlto atėjo išsiūstos lapkričio 22 dieną sėklos. Kur jos buvo užsimetusios neaišku. Ko gero greitu laiku gausiu dar vieną pakelį, kuris buvo siūstas pakeitimui šių.

Į viršų | Skyrius: Bendra | Autorius: Donatas Stanionis | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

3 komentarų to “Siuntinys iš ebay”

  1. donatas_s rašo:

    Ką gi žmonės parduodantys sėklas Malaizijoje, iš tiesų labai pareigingi. Kaip ir žadėjo, buvo gautas antras sėklų pakelis, kuris buvo išsiūstas kaip kompensacija.
    Visada malonu su tokiais žmonėmis turėti bendrų reikalų.

  2. Andrious rašo:

    galima nusipirkti sviestuva bei lemputes. kai skaiciavau, gavosi taupymas 10 kartu … pasikeiciau 20 halogeniniu lempu i LED lemputes ( pirkau cia : http://www.spinduolis.lt) dabar 10 lempuciu dega kaip kaitrine viena, atsipirko po metu

Jūsų komentaras