Portasol Super Pro 125 dujinis lituoklis

portasol-super-pro125-dujinis-lituoklis-pajalnikas-apzvalga.jpg

Ne visur išeina darbuotis su paprastu pajalniku šeriamu iš tinklo, todėl dirbant prie auto transporto, ar tai laukuose kur nors, labai praktiškas dalykas yra toks pajalnikas.

portasol-super-pro125-dujinis-lituoklis-pajalnikas0_450.jpg
Naudoju jau porą metų kasdien ir nutariau pasidalinti žiniomis. Nėra labai pigus: netoli 200lt pats lituoklis, arba apie 250lt lituoklis su dėžute ir keletu antgalių. Bet už kokybę reikia mokėt. O jis tikrai vertas tų pinigų - smūgius ant asfalto atlaiko neblogai, ir aplamai patikimai veikia. Tiesa drėgmė nelabai patinka jam, bet tokiu atveju pridegam su žiebtuvėliu ir H2O greit išgaruoja. Kaista labai operatyviai - deklaruojama, kad per 30s tampa tinkama litavimui ir tai yra teisybė (max galingumu žinoma).

portasol-super-pro125-dujinis-lituoklis-pajalnikas1_450.jpg
Liepsna reguliuojasi 25-125W kas yra smagu, kai naudoji skirtingiems darbams. Dujų užtenka tikrai ilgam. Žodžiu atsiliepimai tik geriausi, nepastebėjau kad Lietuvoj būtų geresnės kokybės gaminių.  Apie tuos pigesnius po 50-80 litų nekokius atsiliepimus girdėjau, kiek tiesos nežinau. O šitam net ir atsarginių dalių pasistengus įmanoma gauti (Ebay arba atstovai Lietuvoje). Priedų įvairovė sakykim nemaža, bet man realiai vieno antgalio užtenka.

portasol-super-pro125-dujinis-lituoklis-pajalnikas2_450.jpg
O čia kas gyvena jo viduje. Kodėl ardžiau? Nes kažkaip pavyko pamesti vieną detalę iš priekinio degiklio, toks žiedelis, gal katalizatorium ar kaip ten vadinamas, velnias jį žino, bet jį gavau su visu Front End Burner SPT-16 (vos 30lt). Ai tiesa, kai nustos kibirkštį spriegti tai bus šakės, nes nėra jo pjiezo elemento atskirai kaip detalės pirkti. Senesni lituokliai buvo juodi visiškai, nauji su oranžinės spalvos elementais, bet apart to skirtumų daugiau nepastebėjau. Žodžiu - rekomenduoju ;)

2 komentarai prie “Portasol Super Pro 125 dujinis lituoklis”

  1. ecka333 Says:

    Idomu kokios yra galimybes su tokiu lituokliu lituoti smd detales, t.y. panaudoti kaip karsto oro litavimo stotele. Gal yra tam skirti antgaliai?

  2. zigzagas Says:

    Yra antgalis karštam orui pūsti va toks: http://www.portasol.com/product-r1.asp?P_ID=318
    Kiek tinkamas darbui su smd negaliu atsakyt

Palikti atsiliepimą