Alanis Morrisette - Supposed Former Infatuation Junkie

2006 05 09 22:57

Taigi, Error paakintas, pradedu ne šiaip kaišioti CD koverius, o rašyti nedideles apžvalgas apie klausomą muziką ;)  

Pradžiai truputis istorijos - diską įsigijau Danijoj rodos 2000 metais už beprotiškus 250DK. Nepaisant to, porą metų jis prasivoliojo neklausomas. Matyt subrendo… ;)

Šio vakaro pacientė - kanadiečių atlikėja (muzikos kiritikų vadinama tiek po, tiek rock, tiek country, tiek.. :) ) Alanis Morissette. Mano manymu, tiksliausiai jos kūrybą būtų galima apibūdinti dainuojamosios poezijos terminu. Diskas Supposed Former Infatuation Junkie - drąsūs Alanis eksperimentai tiek su dainų tekstais, tiek su muzikos aranžuotėm. Diskas išleistas dar 1998 metais ir šiandien atrodo pakankamai progresyvus. Jungle, ska ir panašių stilių mylėtojai, manau, liko pamaloninti. Nepasijuto nuskriausti ir roko mylėtojai. Aranžuotės, kaip ir daugelio Alanis studijinių darbų — kietos ir energingos. Gal net pernelyg. Kartais norisi girdėti ne gitaras ar ritmo mašiną, o talentingos atlikėjos balsą. Bet palikime tai prodiuseriams.

Albumo stilistika išties nuosekli. Visos iki vienos kompozicijos skirtos… buvusiems vyrams, draugams, meilužiams! Manau, kad tai ir yra šio disko vinis. ;)

Contribution to Maverick Records, Inc. - diskas išleistas tiesiog puikiai, įrašo kokybė nepriekaištinga, na o dizainas  tiesiog stulbinatis. Reikėtų pamatyti atverstą CD futliarą paguldytą nugarėle į viršų…

Išvada: Stilingas ir nesenstantis klausinys drąsios muzikos mylėtojams.

Į viršų | Skyrius: Mėgstama muzika | Autorius: outlawed | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Vienas komentaras to “Alanis Morrisette - Supposed Former Infatuation Junkie”

  1. error rašo:

    O! Jau yra ką paskaityt ir net sužinot :)

Jūsų komentaras