Kritinė Masė Kaune (2006 04 27)

Ką tik grįžau iš “Kritinės masės”, apie kurią jau rašiau. Velniškas malonumas važiuoti kartu su pusantro šimto dviračių miesto centru. Dar smagiau stebėti pėsčiųjų (didelės ir plačios akys, “kas čia [#$!?] vyksta?”) bei vairuotojų reakcijas. Netrukus http://www.dviratis.lt turėtų pasirodyti nuotraukos iš šio įdomaus renginio. Teks palaukti :)

8 komentarai prie “Kritinė Masė Kaune (2006 04 27)”

  1. error Says:

    Na, tai ir aš tada “sudalyvavau” :-) Bent jau morališkai - atidariau savo sezona - buvau Turniškes aplankyt. Tikrai nebesaugo, nors imk su Valdu per tvora ir kalbėkis :-)

  2. Paulius J. Says:

    :) beje, KM šendien vyks Vilniuje. Siūlau prisijungti pačiam ir pasikvieski kuo daugiau žmonių.
    Pamiršau paminėti, kad KM vyksta KIEKVIENĄ paskutinį mėnesio penktadienį, bet kadangi buvo naiškūs orai, tai padarė ketvirtadienį, bet tai išimtinis atvėjis. Visi su dviračiais kviečiami prisijungti. Jei nieko prieš, sukursiu forume temą apie tai.

  3. error Says:

    Nežinau kur tu rasi ten temą į temą :) Gal prie kokio “Ar žinai” - kas yra “Kritinė masė” :)

    O as asmeniškai nemėgstu bandos. Man mieliau palėkt vienam arba dviese. Kartais pasiseka “pasigaut” kokį važinėtoją ir seku iš paskos - naujam maršrutui atrasti :-) Merginos, tiesa, nejuokais išsigąsta, bet laikausi atokiau :D

  4. Paulius J. Says:

    Pokštininkas tam mūsų ERROR :)
    Tiesą sakant, man taip pat labiau patinka vienam važiuoti arba dviese, nei didelėj gaujoj, bet juk reikia prisidėti prie bendro reikalo ;)

  5. Boken Says:

    EE kada kritine mase Kaune?
    Labai noreciau sudalyvaut…… :(

  6. Paulius J. Says:

    Sek temą http://www.elektronika.lt/forum/viewtopic.php?t=10610 . Ten įdedu informaciją kai tik ją gaunu ;)

  7. audrius Says:

    Labai pasisakau už kritinę masę. dalyvavau šiame renginyje minneapolyje kartu su kitais 500 dviratininkų. Tikrai malonumas važiuoti downtowno centru viduryje gatvės :)

  8. dviratis.org Says:

    daugiau apie Kritine Mase cia: http://dviratis.org

Palikti atsiliepimą