Summertrip’09 - 2 dalis

rugpjūtis 11th, 2009

Na ką gi. Pasakoju toliau.

Iki Prahos dar gabalas kelio. Pakeliui stovi du lobiukai Voda c.2 ir Voda c.1. Neeilinės slėptuvės. Tikriausiai sunkiai įveikiamos naujokams, nors kas ten žino.

Vienu atveju krūmuose kažkokia metalo krūva buvo, o kitu atveju užmaskuota medyje. Pasigrožėkit.

Ieškodami lobių pasivaikščiojom po gražų Hradec Kralove parką.

Čekijos mapas labai smulkus, sužymėti netgi lauko keliukai, todėl nedvejodami nusprendėme paimti Askiburgion. Reikėjo gal pusę kilometro pėdinti per rugių lauką. Visa laimė, jie jau buvo nupjauti. Na, bent jau tokiu būdu galima tikrą Čekijos gamtą pamatyt. Ne tik florą, bet ir fauną.

Natūralaus mineralinio vandens mėgėjams rekomenduojame aplankytį Podebrad’ą ir jo mineralinio vandens šaltinį.

Čekijoje pakankamai propaguojama pagrindinė taisyklė - radai dėžutę - įdėk į ją ką nors, tuo labiau, jei ką nors pasiėmei. Dėžutės (small ir didesnės) būna prikrautos visokių niekučių, o kartais ir visai gerų dalykų. Nelabai pamenu, kad būtų tuščia dėžutė.

Kadangi į Prahą atvykome jau visai vakare, tai toli nevažiavome, o besigrožėdami miesto vaizdais aplėkėme artimiausius lobiukus.

Iš apeitų kešukų verta paminėti Muzeum policie CR, kurį jau tikriausiai žinote. Įvertinus diff/terrainą pirma mintys buvo, kad paslėpta kur medyje, bet šalia po medžiu stovintys pagalys abejones išsklaide. Pamakalavus su pagaliu ant greta esančio stogo, padengto šakom, dėžutė atsirideno į rankas :)

Jau sutemus dar bandėme ieškoti Nusle. Deja, teko įrašyt DNFą. Laiptų daug, aplinkui šalia krūmuose padarytas tualetas (į kurį kiek suprantama nereikia list), Laiptai subyrėję tokie. Parašyta, kad po kojom lobis turi būti, patrepsėjom patrepsėjom ir nupėdinom jau viešbutyn. Labai norėjosi grįžti ir diena surast, nes jis ten dažnai randamas, bet teks su šituo kešuku sąskaitas suvedinėti kitą kartą.

Dabar poilsis, nes laukia visa diena ant kojų.

Antrosios dalies pabaiga :)

Entry Filed under: Geocaching

Leave a Comment

Required

Required, hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalendorius

rugpjūtis 2009
P A T K P Š S
« liepos    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Most Recent Posts