Audio aparatūra į AUDI C4

Draugas penktadienį nusipirko automagnetolą ir stiprintuvą į savo naują automobiliuką, o šeštadienį jam viską sumontavome. Niekas nesitikėjo, kad taip problematiška bus, bet padarėm. Trūko įrankių, nes savininkas pažadėjo, bet nerado, o aš pasiemiau tik nedidelę dėžutę. pasigailėjau, kad nepasiemiau lituoklio, nes savininkas rado tik… 100W “kirvuką”. Kadangi buvo pažadėtas ir varžtų sandėlys, teko tvirtinimui naudoti kniedes :)

Taigi keletas nuotraukų:

akumas

magnetola1

magnetola3

Lituoju

Stirpintuvas1

Stiprintuvas2

stiprintuvas3

8 komentarai prie “Audio aparatūra į AUDI C4”

  1. MidaX'ilijus Says:

    Knisomes, bet viskas gavosi ciki ;) lauksim subo upgreido :D

  2. vytass Says:

    Lietuviai sugeba su 100 W pajalnyku taip pat sekmingai lituoti ir SMd elementus ir skardas. Menas. Nieko cia ir nepridursi

  3. Paulius J. Says:

    Neįsivaizduoju kaip su tokiu kirvuku SMD lituoti :D čia litavau nurautą linijinį laidą prie RCA jungites.

  4. VEC7OR Says:

    Xe! Jei gala normaliai uzgalandi galima ir mikrobus kartu sulituot :D

  5. Paulius J. Says:

    Galima viską, bet jau geriau su kinišku 100W lituokliu, nes šitas dar ir sunkus baisiai, o apie patogumą tokiems darbans kalba neina ;)

  6. TruvoX Says:

    Nu super tas kirvukas :]]] Kazkada reikejo filtriukus palituoti kolonelems, tai tevukas toki irgi parveze :D DD Oj pogalais suvargau :]]]

  7. eeeee Says:

    nlb supratau straipsnio esmes.

  8. Paulius J. Says:

    Ko čia nesuprasti? Gi čia Blog’as - aš čia karts nuo karto parašau ką nors ką noriu parašyti ir nesistengiu sukurpti kažkokios labai vertingos literatūros. Aš tiesiog dalinuosi įspūdžiais, rodau, kad dar esu gyvas ir kažką darau :)

    Iš esmės, čia net nėra straipsnis, o įspūdis. Keli padriki sakiniai apie atliktą darbelį. Esmę čia sudaro nuotraukos, tad enjoy ;)

Palikti atsiliepimą