UAB „YE International“ įteikė pagrindinį prizą elektronikos mėgėjų konkurso „RS stipendija“ nugalėtojui

2012 03 16 13:56

Pranešimas spaudai

Beveik visus praėjusius metus vyko mėgėjų elektronikos konkursas „RS stipendija“. Elektronikos mėgėjai konkursui teikė projektų paraiškas. Išradimai, patobulinimai ar plėtotės elektronikos srityje varžėsi ne tik dėl pagrindinio prizo, bet ir dėl kiekvieno konkurso etapo prizo.

Etapo nugalėtojui atitekdavo 200 Lt vertės čekis apsipirkti elektronikos, automatikos ir mechanikos komponentų kataloge RSLietuva.com, taip pat projektas patekdavo ir į finalinį balsavimą, kuriame projektai varžėsi dėl pagrindinio prizo. Į finalinį balsavimą pateko „Laboratorinis maitinimo šaltinis su mikrovaldikliu“, „Lazerinio spausdintuvo talpyklų lustų perrašymo įrenginys“, „Elektroninis kompresoriaus valdymas“, „Rentgeno generatorius“, „Automobilio elektroninis prietaisų skydelis“, „Pirties valdymo elektronika“, „UART sąsaja valdomas ekranas“ ir „Daugiafunkcis didelės galios rentgeno spindulių šaltinis“ projektai. Projektus vertino Vilniaus Gedimino technikos universiteto, Kauno technologijos universiteto, UAB „Ekspla“, UAB „Elseta“ ir UAB „YE International“ ekspertai bei Elektronika.lt portalo forumo dalyviai.

rs_stipendijos_apdovanojimas_v1.jpg

Susumavus mokslo ir verslo atstovų, bei Elektronika.lt portalo forumo dalyvių balsus – nugalėtoju tapo Linas Karpavičius, pristatęs projektą „Daugiafunkcis didelės galios rentgeno spindulių šaltinis“. Nugalėtojui UAB „YE International“ vadovas Andrej Kolobov įteikė pagrindinį prizą, 2000 Lt čekį apsipirkti elektronikos, automatikos ir mechanikos komponentų kataloge RSLietuva.com.

Į viršų | Skyrius:   Konkurso naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras