Paaiškėjo „RS stipendijos“ 2011 metų finalinio etapo laimėtojas

2012 02 11 14:42

Skelbiame „RS stipendijos“ konkurso, kurį remia elektronikos, automatikos ir mechanikos komponentų katalogas internete „RSLietuva.com“, 2011 metų finalinio etapo laimėtoją. Suskaičiavus žiūri ir Elektronika.lt forumo dalyvių balsus (žr. žemiau), paaiškėjo, jog juo tapo Linas Karpavičius, pristatęs projektą „Daugiafunkcis didelės galios rentgeno spindulių šaltinis“. Sveikiname!


Pagrindinio prizo laimėtojas gauna 2000 Lt vertės čekį apsipirkti elektronikos, automatikos ir mechanikos komponentų kataloge „RSLietuva.com“.

Darbus vertino ne tik „RSLietuva.com“ surinkti ekspertai, atstovaujantys mokslą bei verslą, bet ir „Elektronika.lt“ skaitytojai. Balsuoti ir taip įvertinti bei nulemti „RS stipendijos“ laimėtoją galima buvo mūsų forumo specialioje temoje.

Džiugu, jog kūrėjų idėjos buvo pastebėtos ir įvertintos ne tik portalo bendruomenės, bet ir universitetų atstovų, verslininkų. Tikimės, kad šis konkursas padrąsino pradedančiuosius elektronikus kurti, mėgėjus – pagarsinti savo darbus, dalytis ir tobulinti sumanymus. Dėkojame visiems konkurso dalyviams, o taip pat – diskusijose dalyvavusiems ir balsavusiems už įdomiausius projektus!

Finalinio etapo balsų pasiskirstymas:

„RS stipendijos“ konkurso finalinio etapo balsavimo rezultatai

Į viršų | Skyrius:   Konkurso naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras