Konkursas „RS stipendija“ vyks ir 2011 metais

2011 01 28 18:20

Turime gerų žinių! Pranešame, kad konkursas „RS stipendija“ tęsis ir šiais metais. Apie tai jau buvo šnabždamasi forume, tačiau dabar – jau tiksliai žinome, jog konkuras vyks, o pirmas paraiškas įprasta tvarka galite teikti nuo vasario 1 dienos. Dar reiktų paminėti, kad ir šiemet konkursas turės 10 etapų (sausio ir liepos mėnesiais bus „atostogos“).

UAB „Elseta“
Taip pat gera naujiena – prie iniciatyvos prisijungia profesionalius sprendimus elektronikos srityje tiekianti UAB „Elseta“. Na, o gerb. direktorius Raimundas Slavinskas prisidės prie pramonės atstovų balsavime ir vertins paraiškas. Be abejo, dalyviams tai reiškia – dar daugiau prizų ir galimybių!

Pagrindinis rėmėjas „RSLietuva.com“ atsižvelgė ir į laimėtojų pastabas dėl kuponų galiojimo terminų. Iki šiol kiekvienas kuponas galiojo 3 mėnesius, tačiau nuo 2–ojo konkurso sezono kuponų galiojimas bus pratęsiamas trimis mėnesiais su kiekvienu naujai gautu kuponu, tačiau apsipirkti bus galima tik už vieno sezono kuponus. Antrojo „RS stipendija“ konkurso sezono metu gautus kuponus bus galima panaudoti iki 2012 m. balandžio 30–os dienos.

Tiek informacijos, o jei bus kokių papildymų – pranešime. Sėkmės dalyviams šiais metais! Laukiame paraiškų :-)

Į viršų | Skyrius:   Konkurso naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras