„EVJ-lighting“ – stroboskopinio apšvietimo sistema žemų dažnių garsiakalbiui

2010 09 03 10:24

Pristatome paraišką „RS stipendijos“ VII etapui. Diskutoti apie šį projektą galite forume adresu: http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=58342

Autorius: Vytautas Janušonis.

Projektas „EVJ-lighting“ skirtas kurti virtualų garsiakalbio judėjimą pagal grojamos muzikos ritmą. Aparatas skaito garso signalą, jį apdoroja ir generuoja impulsus specifiniam stroboskopo efektui kurti. Schemą sudaro loginiai bei analoginiai elementai.

Daugiau apie sumanymą…

Pristatanti vaizdo medžiaga:


Nuorodos į paveiksliukus:
#1: http://evjweb.files.wordpress.com/2010/08/dsc001281.jpg
#2: http://1.bp.blogspot.com/_D1wGSoIPgY4/TH4Pr1….
#3: http://evjweb.files.wordpress.com/2010/08/pajungimo-ilius…

Į viršų | Skyrius: 2010 m. VII etapas (rugsėjis) | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

7 komentarų to “„EVJ-lighting“ – stroboskopinio apšvietimo sistema žemų dažnių garsiakalbiui”

  1. Gedas rašo:

    O - rimtas darbas

  2. Brudelis rašo:

    As elektronikoj zalias, bet sprendziant is filmuko, labai jau daug laiko esi praleides savo darbo vietoj :) t.y. sandeliuke.

    balsa atiduosiu uz EVJ, nors ir milijonus susikraus is to. ;)

  3. Vytautas rašo:

    Ačiū :)

    Iki milijo dar daug reikia padirbėti… Džiaugsiuos jei artimiausiu laiku bent esamas ir būsimas patentavimo išlaidas pavyks padengti.

  4. Ramunas rašo:

    Saunuolis, gerai padirbeta ! Sekmes toliau tobulinant savo kurini! Zinau, kaip tai nelengva, nes pats dirbu elektronikos inzinierium. Pagarba !

  5. Spirgs rašo:

    Gerai padaryta, ideja super. Bej jei tai pasirodys pelningas dalykas, pvz klubuose apsvietimas arba reklaminiai stendai ir t.t., tau patentai nepades. Rimta kompanija tave suvalgys su visu patentu, arba uztampys po teismus. Bet siaip darbas liuks :)

  6. SK Avius rašo:

    Cia tai geras, tiesiog stulbinama, puikus pavyzdys patvirtinantis posaki “genialumas slypi paprastume”, ir lai tik pabando kokios kompanijos prisiknisti, jau vien dalyvavimas konkurse yra tvirtas autorystes irodymas. ^aunuolis, 10 balu. ;D

Jūsų komentaras