„E-force“ elektrinis motociklas

2010 04 14 13:13

Pristatome antrą paraišką „RS stipendijos“ II etapui. Diskutoti apie apie šį projektą galite forume adresu: http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=52943

Autorius: Laurynas Jokužis.

„Peugeot Jetforce“ perdarymas į pilnai elektrinį sportinį motorolerį 32 Kw 100 Nm. Nuo idejos iki realizavimo – viską dariau pats.

Pristatanti vaizdo medžiaga:


Nuorodos į paveiksliukus:
#1: http://img24.imageshack.us/img24/5391/dsc00245aw.jpg
#2: http://img146.imageshack.us/img146/514/dsc00247ij.jpg
#3: http://img146.imageshack.us/img146/9730/dsc00248o.jpg

Į viršų | Skyrius: 2010 m. II etapas (balandis) | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

16 komentarų to “„E-force“ elektrinis motociklas”

  1. Nut rašo:

    Pristatymas suintrigavo! Turetu pakankamai nerealiai atrodyti - toks “tyrchikas” per 3 sekundes iki 50km/h.. ir beveik be garso -) Kada pristatymas gatvese?

  2. Laurynas Jokuzis rašo:

    Gatvese jau vazineju, 200 km pravaziavau per sias 2 dienas, bet dar be technines. Jo, vaziuoja jis neitiketinai smagiai: net ir kauno keliais - labai minkstai, o ka jau kalbet apie pagreiti kai spustelejus stumteli 100 Nm sukimo momentas, taippat malonu kai nera jokiu variklio vibraciju ir bjauraus garso :)

  3. Rokas rašo:

    Palaikau 120%, istikruju neeilinis projektas reikalaujantis daug ziniu elektronikoje bei paciuose motoroleriuose. Supavydejau pats, kad vazineju su paprastuciu benzininiu motoroleriu :D . o kokios elektros sanaudos yra 100km?

  4. Kestas rašo:

    Sveiki,
    wow :) uz tokius projektus as uz 100%

    noreciau pasiteiraut, ar butu galima toki motoroleri dvyni isigyti? ir kiek tai kainuotu?

  5. Almantas rašo:

    Ei, o kiek kubu technikiniam rasys? :D

  6. Rokas rašo:

    Kubu neturi tokie varikliai kazkaip pagal galia turetu rasyt.. nors nezinau :D . kurejas turetu geriau pasakyt

  7. Vladas rašo:

    O ar nebus problemu oficialiai iregistruoti transporto priemone Regitroje? Gal kas buvot susidure?

  8. Laurynas J rašo:

    daugiau info: www.elinta.lt

  9. Darius rašo:

    Dar daugiau info www.wikipedia.org
    Ir netrukdykit su savo klausimais…

  10. Mantas rašo:

    Kazkur jau matytas projektas :) Ar neturetu but tik naujos ir nematytos idejos?

  11. Julius rašo:

    Šaunuolis, Laurynai. Toks projektas tikrai vertas dėmesio, jau net nekalbu apie moto statistika. Tikrai įspūdinga ;) Džiugu, kad KTU turi tokių gabių studentų.

  12. Modestas rašo:

    Kiek kainavo sis projektas? ir ar sunku buvo gaut visas dalis ir jas sukonfigruot dirbt optimaliausiai?

  13. Aurimas rašo:

    Sveikas Laurynai, jeigu to dar nepadarei, manau, tau vertėtų labiau papublikuot savo idėją internete. Galėtum atidaryti tinklalapį ir smulkiau aprašyti savo projektą. Juk dabar visi informacijos ieško internete. Rezultatas bus toks, kad pritrauksi daugiau susidomėjusių žmonių, kurie prašys tavo pagalbos ar patarimų. Kas žino, gal viskas išsirutulios į asmeninę įmonę ir būsi pirmasis Lietuvoje, užsiimantis tokia veikla - motociklų, motorolerių perdarymu į elektrinius ir tokių motorolerių servisu. Siūlau rimtai pasvajoti apie tai.

  14. Arturas rašo:

    Mielai isigyciau toki zveruka sau ir savo zmonai. Juk i darba vazineti - pigiau grybo :D ir nereikia zulintis, ieskot kur pasiparkuot ir pan, tik, va reiketu jau isideti signalizacija, kaip tai buvau pasidares savo runneriui :) . anyway. Nemiegok vyruti, ieskok remeju ir pradeti reikia masine gamyba. sis daiktas bus lb populiarus. P.S. nepamirsk islaikyti dizaina. :)

  15. hayabusas rašo:

    Na galiu atsakyti kam rupi apytikre kaina sio E-motorolerio.Grubiai paemus 10 tukstanciu LITU,o ne euru taip kaip kiti raso ir tvirtina kad euru,o ne litu.Variklis PERM PMG 132-2500 Litu,geros firmos valdikli galima nusipirkti uz 500-600 Doleriu,o tai yra iki 1500 Litu.Na ir lieka pagrindinis elementas-baterijos/akumuliatoriai.O cia priklousomai kokiu nori.Na jei emus tokius pat kaip jo tai apie 2000 litu kainuoja.O paemus prizmatines celes kurios yra pazios geriausio pagal visuas harakteristikas tai kainuotu,viena cele 50 Doleriu/120 Litu.O tokiamvarikliui reiketu 24 celiu ir tai iseitu 1200 Doleriu/2880 Litu.

Jūsų komentaras