„ACC Distribution“ tapo oficialiu „EBO“ robotų distributoriumi Baltijos šalyse

2023 01 14 10:51

„ACME Grupės“ bendrovė „ACC Distribution“ pradėjo bendradarbiauti su Šendžene įkurtu „Enabot“ atstovaujamu prekės ženklu „EBO“, kuris specializuojasi kuriant, projektuojant ir gaminant vartotojų namams robotus. Į šią įmonę investavo daug rizikos kapitalo bendrovių, tarp kurių – ir „Sequoia Capital“. Nuo šiol „EBO” produktai yra prieinami visiems „ACC Distribution” verslo partneriams Baltijos šalyse ir jų galutiniams vartotojams.

„EBO“ nuotr.
„EBO“ nuotr.

„ACC Distribution“ didžiuojasi galėdama atstovauti išskirtinį ir aukštos kokybės prekinį ženklą, kurio patyrusi inžinierių komanda nuolat ieško novatoriškų sprendimų, kaip kuo geriau apsaugoti žmonių namus, įskaitant jų augintinius ir šeimas. Galima sakyti, kad robotai jau palaipsniui tampa šiuolaikiškų namų būtinybė, kuri atlieka namų, aplinkos stebėsenos funkciją“, – teigia „ACC Distribution“ atstovas Svajūnas Budra.

Pasak bendrovės atstovo, „EBO“ robotai valdomi nuotoliniu būdu arba iš anksto nustatytu automatiniu režimu namų, vaikų ar augintinių stebėsenai. „EBO“ robotai turi kokybišką 1080p kamerą su naktiniu matymu, kuri leis stebėti namus net ir tamsiuoju paros metu. Robotai patys sugrįžta į krovimosi stotelę tam prireikus. Šie išmanieji įrenginiai jautriai reaguoja į bet kokį judėjimą namų aplinkoje – aptikus nors vieną veiksmą, robotas atsiunčia specialų pranešimą į išmanaus telefono programėlę, prie kurios gali prisijungti net 6 asmenys. Aplinkos stebėjimo įrenginiai turi galimybę nustatyti 24 valandų aplinkos vaizdo įrašymą.

„EBO Air“ robotuose yra integruoti ne tik aukščio, infraraudonųjų spindulių ir atstumo sensoriai, bet ir išmanusis sekimas, kuris leidžia robotui sekti paskui žmogų ar augintinį. Tylų „EBO Air“ veikimą užtikrina variklis be šepetėlių. Šis robotas taip pat gali būti geriausias draugas žmogaus augintiniams – DIY plunksnos ir integruotas lazeris „EBO“ paverčia dar mielesniu ir domina gyvūnus su juo žaisti.

Inf. šaltinis: pranešimas spaudai

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras