„GoPro“ pažėrė naujovių: pristatyta nauja kamera ir dronas

2016 09 22 09:01

Kompanija „GoPro“ vakar savo gerbėjams bei visiems technologijų entuziastams pristatė dvi dideles naujoves, kurių daugelis laukė su nekantrumu. Jau visai netrukus bus galima įsigyti 5 serijos kamerą „GoPro Hero“ bei specialų droną „Karma“.

Kalbant apie penktos serijos „Hero“, ji pasirodys dviejų modifikacijų. „GoPro Hero 5 Black“ yra su 12 megapikselių jutikliu bei 2 colių lietimui jautriu ekranu galinėje kameros dalyje. Beje, naujoji kamera yra atspari vandeniui bei gali atlaikyti net iki 10 metrų gylį be jokio specialaus dėklo. Maža to, įrenginys palaiko valdymo balsu funkciją.

„GoPro“ pažėrė naujovių: pristatyta nauja kamera ir dronas

Kartu pristatytas ir modelis „Hero 5 Session“ – tai labiau visiems prieinama alternatyva. Ji taip pat palaiko valdymo balsu funkciją, yra nepralaidi vandeniui ir turi vaizdo stabilizatorių. Beje, nuo šiol šis įrenginys fiksuos 4K raiškos vaizdą. Trūkumai – ji neturi liečiamo ekrano bei baterijos veikimo laikas yra trumpesnis.

Gerbėjams pristatytas ir naujasis „GoPro“ kūrinys – dronas „Karma“, kurį galima įsigyti tiek kartu su „Hero 5“ kamera, tiek be jos. Drono „Karma“ kaina siekia 799 JAV dolerius, kartu su „Hero 5“ – 1099, o su „Hero 5 Session“ – 999 JAV dolerius. Prekyboje dronas pasirodys spalio 23 dieną.

Inf. šaltinis: Alfa.lt

Į viršų | Skyrius: Robotikos naujienos | Autorius: error | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras