Naujas metalo detektorius - Terminator “Trio” (Терминатор”ТРИО”)

2012 03 14 01:09

Visą praėjusį laiką buvau užsivertęs darbais susijusiais su studijomis. Atlikinėjau praktiką, vedžiau paskaitas. Tad baigus šitą gėrį, atsirado bent kruopelytė laisvo laiko, nors ir ta kruopelyte girtis negaliu, nes reiks po šito imtis magistrinio darbo rašymo.

Bet vienaip ar kitaip nutariau, kad atėjo laikas pasigaminti naują metalo detektorių. Iš kart galiu pasakyti, prieš tai gamintas Clone Pi avr nėkiek nenuvylė. Puikiai atlieka savo darbą. Tačiau jis kaip žinia neskiria metalų, tad nėra patogus kasinėti metalu užterštose vietose. Tad dabar jam pritaisysiu giluminę ritę, ir naudosiu jį tik giluminėms paieškoms.

Tad kiek bepanaršęs internetą, nusprendžiau imtis gamybos kito tipo detektorių, vadinamų IB detektoriais.

Šių detektorių prikūrta taip pat nemažai, buvo gana sunku nuspręsti kurį modelį gamintis, tačiau kadangi nutarėm kooperuotis, prie gamybos nutarė prisidėti ir draugas, tad išsirinkom gaminti detektorių, kuris vadinasi: Terminator “TRIO”.

Tai dvitonis detektorius, su puikia diskriminacija. Turintis juodo metalo išjungimo funkciją. Autorius ore su šiuo detektoriu pasiekia įspudingus rezultatus, 5 kap TSRS fiksuoja 40 cm atstumu.

Pateikiu schemos brėžinį.
Kolkas vyksta informacijos rinkimas ir artimiausiu metu pirksime detales šiam detektoriui.
Greitu laiku bus papildyta…

Į viršų | Skyrius: Elektronika | Autorius: Donatas Stanionis | del.icio.us | RSS 2.0 sąsaja |

Jūsų komentaras